Informacije o isporukama

Kako poručivati?

Za Online poručivanje proizvoda nije neophodno, ali je poželjno da budete registrovani i ulogovani na Vaš nalog. Odaberite željeni artikal u meniju proizvoda i kliknite na dugme Poruči pa Slanje porudžbine. Nakon što ste obavili poručivanje, kliknite na dugme Završi i poruči. Vaša porudžbina će biti automatski prosleđena našem prodajnom odeljenju, koje će Vas blagovremeno kontaktirati.

Način dostave

Za porudžbine u iznosu preko 5.000 dinara dostava je BESPLATNA, osim u slučaju kada porudžbina obuhvata opremu -tada troškove dostave plaća kupac. Dostava robe se vrši u najkraćem mogućem roku. Najviše sarađujemo sa kurirskom službom BEX Express, a u slučaju da Vam isti ne odgovaraju u dogovoru sa našom komercijalom možete poslati instrukcije da Vam neka druga firma izvrši transport.
DOSTAVA ROBE VRŠI SE PO SLEDEĆEM PRINCIPU:
  • Porudžbine primljene radnim danom do 13h - dostavljaju se sledećeg radnog dana.
  • Porudžbine primljene radnim danom posle 13h - dostavljaju se za dva radna dana.
  • Porudžbine primljene petkom do 13h - dostavljaju se u subotu.
  • Porudžbine primljene petkom posle 13h - dostavljaju se u ponedeljak.
  • Porudžbine primljene subotom i nedeljom - dostavljaju se u utorak.
besplatna-dostava

CENA dostave zavisi od težine paketa. 

Cenovnik troškova transporta za dostavu BEX kurirskom službom, na teritoriji Srbije:

·      *Za težinu paketa do 2 kg, cena dostave iznosi 420 RSD.

·      *Za težinu paketa od 2 kg do 5 kg, cena dostave iznosi 580 RSD.

·      *Za težinu paketa od 5 kg do 10 kg, cena dostave iznosi 670 RSD.

·      *Za težinu paketa od 10 kg do 15 kg, cena dostave iznosi 830 RSD.

·      *Za težinu paketa od 15 kg do 20 kg, cena dostave iznosi 1.060 RSD.

·      *Za težinu paketa od 20 kg do 30 kg, cena dostave iznosi 1.200 RSD.

·      *Za težinu paketa od 30 kg do 50 kg, cena dostave iznosi 1.550 RSD.

·      *Nakon 50 kg svaki sledeći kilogram se obračunava 30 RSD.

        Sve prikazane cene su sa uračunatim PDV-om.

Za iznos porudžbine preko 5.000 RSD dostava je besplatna.

Povrat potpisane dokumentacije naplaćuje se dodatno 180 RSD.

Rok za reklamacije za eventualna oštećenja je 24h od trenutka prijema robe.

KONTAKT PODRŠKA:

Za sva pitanja prilikom poručivanja možete kontaktirati naše prodajno odeljenje:

Tel: +381 65 953 25 33 / +381 65 953 25 34 - svakim radnim danom od 08:00h do 20:00h i subotom od 09:00h do 17:00h.

E-mail: office@bellezza-cosmetics.com

Ukoliko trenutno na stanju nemamo određeni artikal, isporuka se izvršava kroz 3-4 radna dana. U slučaju da robu ne primite u naznačenom periodu potrebno je da nas kontaktirate telefonom ili putem e-maila. Kupac ima pravo da kupljene proizvode vrati bez oštećenja tj. bez otvaranja pakovanja u kome su upakovani proizvodi. U slučaju povratka robe kupac snosi troškove povraćaja robe (troškovi dostave). Proizvodi moraju biti nekorišćeni i neotvarani, u originalnoj ambalaži, poslati na adresu sa plaćenim troškovima. Ukoliko je roba plaćena preko žiro računa kupac dostavlja broj bankovnog računa i naziv banke na koji je potrebno da se izvrši povraćaj sredstava. Prodavac vraća ukupan iznos bez troškova dostave najkasnije u roku 15 dana od primanja robe. Prodavac nije dužan da primi robu s otkupninom ili pošiljke koje ne odgovaraju uslovima pod kojima može da se izvrši povraćaj robe. U slučaju da kupac odustane od kupovine, a novac je uplatio, dužan je da podnese zahtev za povraćaj novca. U slučaju da kupac izvrši uplatu iznosa koji je manji od iznosa na koji je glasila profaktura, smatraće se da kupoprodaja nije zaključena sve do momenta dok ne uplati iznos u potpunosti

Politika kvaliteta

Komunikacija zaposlenih sa kupcima, kao i sve svoje obaveze prema kupcima proizvoda, obavljaju na profesionalan način koji će obezbediti da zahtevi i očekivanja kupaca budu uvek ispunjeni u predviđenim rokovima, kao i kad god je to moguće. Zaposleni u Bellezza Cosmetics d.o.o. će poštovati zakonske propise i etičke principe kako bi očuvali dobar status i ugled u poslovnom okruženju.

Isporuka

Isporuka se vrši putem BEX express-a ili neke druge kurirske službe koju ste naveli, na adresu koju ste naveli prilikom naručivanja. Ukoliko prilikom isporuke ne budete kod kuće, dobićete obaveštenje da Vas paket čeka kod kurira ili ćete biti pozvani na Vaš kontakt telefon koji ste ostavili prilikom naručivanja. U tom slučaju Vas molimo da ga što pre preuzmete, jer će kuriri paket automatski vratiti pošiljaocu (nama) posle 4 dana stajanja u njihovom magacinu. Najčešće se porudžbine isporučuju u roku od 1-3 radna dana po potvrdi narudžbine.

Kako se vrši gotovinsko plaćanje za fiziča lica?

Poručena roba se plaća pouzećem - to znači da se poručena roba plaća gotovinom kuriru prilikom preuzimanja paketa. Kupac snosi troškove transporta po važećim uslovima kurirske službe.

Kako plaćaju pravna lica?

Pravna lica plaćaju virmanski. Putem predračuna ili odloženo uz bankarsku garanciju. Kod avansnog plaćanja robu šaljemo tek nakon proknjiženja uplate.

Zakonska prava potrošača

Zakonska prava potrošača su regulisana Zakonom o zaštiti potrošača.

Potrošač je fizičko lice koje na tržištu pribavlja robu ili usluge u svrhe koje nisu namenjene njegovoj poslovnoj ili drugoj komercijalnoj delatnosti (Član 5. Stav 1. Tačka 1. Zakona o zaštiti potrošača).

Firma Bellezza Cosmetics d.o.o. je dužna da bez odlaganja, a najkasnije u roku od 8 (osam) dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori potrošaču na izjavljenu reklamaciju. Odgovor prodavca na reklamaciju potrošača mora da sadrži odluku da li prihvata reklamaciju, izjašnjenje o zahtevu potrošača i konkretan predlog i rok za rešavanje reklamacije. Rok ne može da bude duži od 15 dana, od dana podnošenja reklamacije. Ukoliko firma Bellezza Cosmetics d.o.o iz objektivnih razloga nije u mogućnosti da udovolji zahtevu potrošača u roku koji je dogovoren, dužna je da o produžavanju roka za rešavanje reklamacije obavesti potrošača i navede rok u kome će je rešiti, kao i da dobije njegovu saglasnost, što je u obavezi da evidentira u evidenciji primljenih reklamacija. Produžavanje roka za rešavanje reklamacija moguće je samo jednom.