O nama

Bellezza Cosmetics d.o.o.

Bellezza Cosmetics d.o.o. je firma na tržištu, koja se bavi prodajom i distribucijom profesionalnog materijala i opreme za kozmetičke i frizerske salone, kao i prodajom preparata visokog kvaliteta namene šire potrošnje. Preparati su pažljivo selektovani i provereni od eminentnih stručnjaka.
Naša filozofija je distribucija proizvoda za lepotu po pristupačnim cenama, koji su namenjeni kako profesionalnoj tako i ličnoj upotrebi. Akcenat je na kvalitetu, očuvanju i regeneraciji kose, kože i noktiju. Među našim klijentima nalaze se brojni frizerski saloni, kozmetički saloni, spa centri, saloni lepote, hoteli...

Bellezza Cosmetics prodavnica

Ponuda

Naša ponuda je postizanje Vašeg zadovoljstva izgledom. Tome doprinosimo zajedno! Upotrebom kvalitetnih preparata i primenom najsavremenijih metoda u mogućnosti smo da Vam pružimo šansu da budete lepi i zdravi u svakom trenutku. Ono što nas izdvaja od ostale ponude na tržištu jesu pristupačne cene. Pratimo najnovije trendove, ali i afirmišemo zdravlje. Susretljivost i uklapanje prema Vama su naša posebna referenca. Za slučaj da imate bilo kakva pitanja u vezi sa našim poslovanjem ili proizvodima koje Vam možemo ponuditi, slobodno nas kontaktirajte.

Bellezza Cosmetics prodavnica
Bellezza Cosmetics prodavnica
Bellezza Cosmetics prodavnica
Bellezza Cosmetics prodavnica
Bellezza Cosmetics prodavnica
Bellezza Cosmetics prodavnica
Bellezza Cosmetics prodavnica

Prioriteti

Prioritet nam je da pažljivo da osluškujemo potrebe i zahteve naših klijenata i kupaca. Kao rezultat toga, oformili smo izuzetno bogat prodajni asortiman, koji obuhvata više hiljada artikala, što je brojka koja se stalno uvećava.
Naši proizvodi dostupni su Vam u svakom trenutku, u celom regionu, zahvaljujući produktivnosti i saradnji koju ostvarujemo sa našim klijentima i kupcima. Celoukupni asortiman firme Bellezza Cosmetics d.o.o. stiže do velikog broja zadovoljnih korisnika.

Odnos sa klijentima

Najvažniji preduslov našeg poslovanja jeste odnos sa kupcima i klijentima, koji odlikuju profesionalnost ali i ljubaznost na prvom mestu. Uspešno poslovanje i profesionalnost je zaslužna za reputaciju kompanije koja je uvek spremna da izađe u susret Vašim potrebama. Cilj naše kompanije je konstantan proces učenja i usavršavanja i pratimo svetske trendove u oblasti lepote. Saradnja sa istaknutim svetskim i domaćim stručnjacima pomaže nam pri odabiru najkvalitetnijih brendova koji su pristupačni našim klijentima.

Seminari i edukacije

Kako bi sve što znamo i što smo do sada naučili delili sa našim klijentima, u okviru naše firme organizujemo seminare i edukacije koji predstavljaju priliku da upoznamo zainteresovane kupce sa našim proizvodima i načinom na koji se isti mogu koristiti.

Za sva potrebna pitanja možete nam se obratiti putem kontakt formulara ili pozivom na naš broj telefona: +381 65 953 25 33 / +381 65 953 25 34