Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici, molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem web sajtu, kao i kupovina, znači da ste ove uslove pročitali i da ste saglasni sa njima u potpunosti. Ukoliko se ne slažete sa navedenim uslovima, molimo Vas da ne koristite ovu internet prodavnicu.

Kopiranje, distribuiranje i korišćenje sadržaja na web sajtu bilo delimično ili u celini, u bilo kakvom obliku, za druge svrhe (privatne i komercijalne) je izričito zabranjeno. Takođe, osim pomenutog, korisniku je zabranjeno bilo kakvo drugo raspolaganje sajtom, u celini ili delimično, bez prethodne pisane dozvole vlasnika autorskih prava.

Pristupanjem bilo kom delu web sajta bellezza-cosmetics.com smatra se da korisnici prihvataju korišćenje sadržaja ovog web sajta, isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost i da su upoznati sa dole navedenim Uslovima korišćenja:

  • Opšti uslovi
  • Intelektualna svojina
  • Lični podaci
  • Materijali koje prosleđuje korisnik
  • Upotreba sadržaja sa sajta
  • Politika privatnosti
  • Tehnička podrška

Opšti uslovi

Bellezza-cosmetics.com Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno navedenim Uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge bellezza-cosmetics.com. Korišćenjem bilo kog dela portala, smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost.

Prilikom korišćenja sajta ponašajte se u skladu sa važećim zakonima i propisima. Sadržaj sajta se ne sme distribuirati, modifikovati, prikazivati-reprodukovati, prodavati, kopirati ili na bilo koji drugi način upotrebljavati i činiti dostupnim trećim licima.

Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i objavljivanje netačnih podataka u vezi sa sajtom ili osobama vezanim za isti.

Ukoliko odlučite da bilo koje podatke objavite postavljanjem na naš sajt, to činite isključivo na sopstvenu odgovornost.

Intelektualna svojina

Kopiranje, distribuiranje i korišćenje sadržaja na web sajtu bilo delimično ili u celini, u bilo kakvom obliku, za druge svrhe (privatne i komercijalne) je izričito zabranjeno. Takođe, osim pomenutog, korisniku je zabranjeno bilo kakvo drugo raspolaganje sajtom, u celini ili delimično, bez prethodne pisane dozvole vlasnika autorskih prava. Dozvoljena je upotreba internet prodavnice samo u svrhe kojoj jedna internet prodavnica služi.

Lični podaci

Prilikom unosa Vaših ličnih podataka u obavezi ste da pružite istinite, tačne, važeće i potpune informacije (i da dokle god koristite Vaš nalog na web sajtu, ažurirate te informacije tako da bi bile istinite, tačne, važeće i potpune).

Odgovorni ste za održavanje poverljivosti i bezbednosti Vašeg korisnickog imena, lozinke i naloga, i bićete odgovorni za sve aktivnosti koje se dešavaju sa naloga koji je zaštićen Vašom lozinkom, kao i sve upotrebe Vašeg korisničkog imena i lozinke, bilo da jeste ili niste ovlastili drugo lice.

Slažete se da ne koristite web sajt tako da kršite lokalne, republičke i međunarodne zakone i druge zakonske dokumente. Slažete se da se ne predstavljate imenom neke osobe ili entiteta ili na drugi način lažno predstavljate svoju povezanost sa osobom ili entitetom.

Zabranjeno je da utičete ili ometate rad web sajta, servera ili mreža povezanih sa web sajtom. Slažete se da ne koristite programe za data mining, robote i slične metode za prikupljanje ili ekstradikciju podataka sa web sajta.

Zabranjeno je da pokušate da neovlašceno pristupite bilo kom delu web sajta ili bilo kog drugog naloga, računarskog sistema ili mreža povezanih sa web sajtom, tako što hakujete, kradete lozinke ili ga zloupotrebljavate na bilo koji drugi način.

Materijal koji prosleđuje korisnik

Zabranjeno je na sajtu objavljivati materijal kojim se vrši kleveta, povređuju prava, koji je uvredljiv, lažan, preteći, vulgaran, pornografski, prost, ili na bilo koji način podstiče na krivično delo, protivzakonito delovanje ili ono koje poziva na građansku odgovornost. Kompanija Bellezza Cosmetics d.o.o. zadržava pravo da ovakav materijal ukloni sa sajta bez prethodnog upozorenja korisnika.

Naravno, u ovu grupu podataka ne spadaju vaši lični podaci. Njih, u skladu sa našom Politikom privatnosti, koristimo samo za internu upotrebu, ne obelodanjujemo, niti prosleđujemo trećim licima, već koristimo isključivo za potrebe obrade vaših online porudžbina.

Upotreba sadržaja sa sajta

Bellezza-cosmetics.com se trudi da objavi i ažurira sadržinu web sajta i da korisnicima pruži precizne podatke. U pružanju informacija o proizvodima, Bellezza-cosmetics.com se delom oslanja na opis proizvoda koje su napravili proizvođači i treće strane. Može se desiti da materijal na ovom web sajtu sadrže tehničke netačnosti ili tipografske greške. Belleza cosmetics.com se odriče svih garancija bilo kakve vrste (uključujući, a ne ograničavajući se na izričite, podrazumevane ili zakonske) za tačnost, kompletnost, pouzdanost sadržaja i informacija na web sajtu. Ne garantujemo za bilo kakve savete do kojih ste došli pomoću našeg web sajta.

Bellezza-cosmetics.com je uložio sve napore da prikaže boje proizvoda na web sajtu što je tačnije moguće. Svaki korisnik mora imati dozvolu za korišćenje sadržaja sa web sajta, koja nije ekskluzivna, i koja je za privatnu upotrebu. U tom smislu, korisniku je zabranjeno da kopira ili reprodukuje sajt u celini ili delimično, putem bilo kog sredstva i u bilo kom formatu, sada i u budućnosti, da prevodi aplikaciju na drugi jezik ili narečje, prilagođava aplikaciju ili da raspolaže sajtom na bilo koji drugi način osim upotrebe koja mu je dozvoljena ovim instrukcijama.

Tehnička podrška

Računarski uređaji - operativni sistemi

Internet prodavnica belleza-cosmetics.com dostupan je preko svih računarskih uređaja opšte namene, odnosno personalnih, desktop ili laptop računara, koji koriste neki od operativnih sistema: Microsoft Windows, Mac OS, Linux, Free BSD i dr.

Browser i web pretraživači

Pristup internet prodavnici omogućen je putem kompjuterskih programa (browsera), kao što su: Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, Apple Safari, Microsoft Internet Explorer i dr. direktnim ukucavanjem linka naše web stranice ili zadavanjem ključnih reči u neki od web pretraživača: Google, Yahoo, Ask, Aol, Bing, Netscape i dr.

Tablet uređaji - mobilni telefoni

Web stranica belleza-cosmetics.com se može posećivati putem svih tablet uredaja i mobilnih telefona, koji koriste neki od operativnih sistema Android, iOS, Windows. Web sajt je prilagođen korišćenju na svim uredajima koji se svakodnevno koriste. Otvara se na bilo kojoj veličini ekrana uređaja, odnosno bilo kojoj rezoluciji ekrana.

Veličine ekrana - rezolucije

Na desktop i laptop računarima, web sajt se otvara na različitim veličinima ekrana, koje se izražavaju u inčima: 12", 15", 17", 19", 21", 22", 24" itd.